Tekstien takana minä

Heini

Suomen vivahteikkaaseen kieleen rakastunut asioiden pähkäilijä ruuhkavuosien jälkeen. Blogissani osaksi omakohtaista elämän pohdintaa, osaksi havainnointia ympäristöstä, ystäviltä, tutuilta ja tuntemattomilta.

Jaa sinäkin linkkiä eteenpäin, jos tiedät lisää kiinnostuneita lukijoita. Jos yhdelläkin sanalla tai lauseella on jollekin ollut merkitystä positiiviseen muutokseen, rehellisyyden lisäämiseen elämässään tai lähimmäistensä syvällisempään ymmärtämiseen, olen teksteissäni onnistunut. Ja jos tekstini ahdistavat liikaa - lopeta lukeminen. Mitään ei henkilökohtaisesti suunnattuna tule ottaa, koska ei sellaiseksi ole tarkoitettu.

Kaikenlaista palautetta luen mielelläni, sillä vahvat tunnereaktiot kumpuavat aina syvältä ja niihin on syynsä. Blogitekstit ovat tarkoitetut provosoimaan ja herättämään ajatuksia erilaisesta ajattelumallista. Mikään mielipide tai kannanotto ei ole sen oikeampi tai väärempi kuin kenenkään muunkaan, ajattelemme vain aivan eri lähtökohdista jokainen. Ja se vasta on kiinnostavaa, jos jokin.

Pitäkää ihmiset huolta toisistanne - rakkautta ja muista välittämistä ei voi olla koskaan liikaa.

Lyhyempi linkki blogiin: http://bit.ly/heininblogiKommentit

Suositut tekstit